Informatie

De club


Zwemclub Jastremski bestaat reeds meer dan 35 jaar. Al die jaren geven wij aan iedereen van 3 tot 99 de mogelijkheid bij ons zwemlessen te volgen.


Al spelenderwijs leren de allerkleinsten hun watervrees te overwinnen en geleidelijk aan schuiven zij door tot ze groep 6 bereiken, waar zij als volleerd zwemmer eventueel in de voetsporen van Fredje kunnen treden. En ja, ook voor de volwassenen bestaat er de mogelijkheid zich bij ons aan te sluiten.


En het blijft niet alleen bij trainen, neen hoor. Geregeld organiseren wij activiteiten zoals een swimaton, een barbecue, brevetzwemmen, ... Je leest er verder meer over.


Tijdens de zomermaanden doen we dit alles uiteraard in het gemeentelijk openluchtzwembad van Hamme.


Wij mogen ook ieder jaar rekenen op een mooie groep trainers om onze lessen te geven.Hoe lid worden?


Aarzel zeker niet om contact op te nemen met een van onze bestuursleden. Of kom eens langs elke werkdag (tijdens de zomermaanden) tussen 18u30 en 19u30 in het openluchtzwembad van Hamme voor alle informatie.

U kan ook een mailtje sturen naar info@zcjastremski.be


Wat moet dit allemaal kosten?


Voor slechts 45 euro per jaar kan je je lid maken bij Jastremski.


Vanaf  mei tot eind augustus heb je dan de kans om 3 maal per week te komen zwemmen onder toezicht van een trainer/trainster die je de verschillende stijlen zal aanleren. Uiteraard ben je eens aangesloten bij Jastremksi verzekerd voor eventuele ongevallen tijdens de trainingsuren.


Reken maar even uit. Voor driemaal per week te kunnen zwemmen, onder begeleiding, is die 45 euro om je lid te maken bij een toffe zwemclub een echte spotprijs.


Je kan alvast het lidmaatschapsformulier hier downloaden en invullen.Goede afspraken maken goede vrienden


Met je lidkaart kan je enkel in het zwembad terecht, tijdens de cluburen om de zwemlessen te volgen.


Om praktische redenen vragen we jullie het zwembad niet voor 18u15 te betreden.


Lees elke keer het infobord. Er staat nuttige (noodzakelijke) informatie op over eventuele extra activiteiten, wijzigingen, enz.


Zorg ervoor dat je elke keer je lidkaart bij je hebt. Deze kan immers ten allen tijde opgevraagd worden door iemand van het zwembadpersoneel.


Er mag geen kledij meer achtergelaten worden in de kleedhokjes. Je kledij kan je steeds weghangen aan de daartoe voorziene rekken. Ook de gemeenschappelijke kleedcabine achteraan kan niet meer gebruikt worden. Waardevolle spullen kan je achterlaten bij de voorzitter.


Jastremski is niet verantwoordelijk voor diefstal van persoonlijke items.


Het lidgeld omvat ook een verzekering die ALLEEN lichamelijke schade dekt bij een eventueel ongeval dat rechtstreeks verband houdt met de zwemlessen. Ongevallen op de ligweide vallen hier niet onder.


Voor elke extra activiteit die wordt georganiseerd, moet je een brief afhalen tijdens de trainingsuren en moet je je op voorhand inschrijven.


De trainingen beginnen steeds stipt op tijd. Probeer dus iets vroeger te komen. Zo heb je nog alle tijd om je rustig om te kleden.


Om over te gaan naar een volgende groep zullen aan bepaalde voorwaarden moeten voldaan worden. Dit om later eventuele discussies te vermijden. U kan deze voorwaarden ten allen tijde inkijken bij trainers en/of bestuur.


Voor je eigen veiligheid en die van je medezwemmers moeten armbandjes, polsbandjes, uurwerken en dergelijke meer voor de start van de training uitgedaan worden.


Groot bad (vanaf groep 3): Lang haar bind je samen of gebruik een badmuts. Zo kan je je optimaal concentreren op de opgelegde oefeningen. Ook het gebruik van zwemshorts raden wij af. Ze verhinderen een ideale zwemligging op het water.

Volg ons op Facebook

E-mailadres


info@zcjastremski.be